Hoewel ik 0,0 verstand heb van TV (hell, ik kijk amper TV) schrijf ik in deze categorie hoe ik met onze vereniging ([url=https://fclt.nl]FC Lattentrappers[/]) meer dan 24-uur live televisie ga maken.

Ik heb wel eens een video gemaakt. Ik heb wel eens wat in Premiere Pro gedaan. Ik heb After Effects ooit wel eens geopend. Met consumentenhardware, vriend Google en pure gut feeling gaat deze nerd op z'n Tweakers live op de lokale TV.

Waarom? Omdat we als vereniging graag de grenzen opzoeken. Waarom ga je anders jaarlijks 24 uur lang voetballen voor diverse goede doelen?!

24-uur TV: de hardware

Door Bolk op vrijdag 8 juli 2016 17:24 - Reacties (8)
Categorie: Broadcasting, Views: 5.770

In mijn vorige blog heb ik in grote lijnen verteld hoe wij 24 uur live televisie gaan maken op de lokale omroep. Zonder echte ervaring maar wel met een uitgebreid plan beginnen we aan dit avontuur. In deze blog ga ik dieper in op de hardware die ik in de loop der jaren verzameld heb en nu als basis dient voor dit project.

Lees verder »

Hoe wij 24 uur live televisie gaan maken

Door Bolk op dinsdag 21 juni 2016 13:51 - Reacties (9)
Categorie: Broadcasting, Views: 5.513

Vijf jaar geleden kwamen we op het "briljante" idee om 24 uur lang te gaan zaalvoetballen voor een goed doel. Doodmoe maar voldaan wisten we dit voor elkaar te krijgen. We haalden ruim 3300 euro op en de belangstelling voor onze prestatie was groot. Nooit geweten dat wij als amateur voetballers zonder enige parate voetbalskills volle tribunes zouden trekken. Eind juli staat editie 5 alweer op de planning. Met een flinke dosis arrogantie en in een poging meer bekendheid te geven aan het toernooi vroeg ik de lokale TV omroep om 24 uur zendtijd. Ze hapten zowaar toe. Hoe we dit gaan realiseren? Dat houd ik bij in dit blog.

Lees verder »